top of page

Exempel på utflykter från Huay Yang.

Nedan ser ni exempel på utflykter man kan göra från Huay Yang. Vi hoppas att du här på våra utflyktsexempel kan hitta de utflykter du skulle vilja göra från Huay Yang och beställa dem genom vår taxiservice.

Kom in till oss på vår resebyrå mitt emot Golf Driving Rangen. Boka våra taxibilar för att åka på dessa utflykter till de platser ni vill besöka. Boka i god. 

Vi kan erbjuda bilar och minibussar med chaufför som ni kan hyra för eget bruk. Vi ger er prisförslag på olika turer både under hög och lågsäsong. Öppet hela året. 

Vi som jobbar på resebyrån Huay Yang Travel & Event fokuserar på att erbjuda dig högkvalitativ service och säkerhet. Vi kommer att göra allt vi kan för att motsvara dina förväntningar. Har du egna förslag och önskemål på utflykter så kan vi skräddarsy en helt egen tur.

FÖRNYA DITT VISUM

Vi kör till Burma (gräns ​​Ranong) för att förnya ditt visum. Anmäl dig på Huay Yang Golf Driving Range.

EXEMPEL PÅ UTFLYKTER FRÅN HUAY YANG (1 dagsturer)

Här nedanför ser du exempel på utflykter från Huay Yang Travel. Kom in till oss mitt emot Golf Driving Rangen för att få mer information och priser om respektive utflykt. Du kan skräddarsy dina egna utflykter precis som du vill.

Andra vanliga turer vi brukar göra mot förfrågan:

  • IKEA i Bangkok, heldag
  • Burma, Andaman Club, 2 dagar
  • Koh Tao, 3 dagar

FOTBOLL: Vi kör turer till alla Prachuaps FC.s hemmamatcher
GOLF: Vi hjälper till att boka golfbanor när du åker med oss
bottom of page