top of page

Hyra hus eller lägenheter i Huay Yang

Vi erbjuder några exempel på hus och lägenheter att hyra i olika prisklasser, se nedan.

Mitt emot Golf Driving Rangen finns vi, Huay Yang Travel. Där vi har vårt Resecenter med taxiverksamhet där vi ordnar med transfer till/från Bangkok, hyr ut mopeder och cyklar samt ger förslag på olika turer i omgivningarna. Här finns också massage och fotvård, maikyr, pedikyr samt lite olika affärer där man kan köpa souvenirer mm.

Har du intresse av att hyra eller köpa hus/lägenhet/Resort i Huay Yang kan vi hjälpa dig med förmedling av kontakt till vissa objekt.

Skicka din förfrågan på mail till: info@huayyangtravel.com

Du kan skriva på svenska, engelska eller thai.

Välkommen till paradiset Huay Yang!

I Huay Yang finns alla bekvämligheter som mataffärer, minst ett 30-tal restauranger flertal marknader med grönsaker, kryddor, kött, färdig mat mm., apotek, sjuksyster, optiker, gym, flera thai-massager, tvätterier, hårfrisörer och skräddare m m. Här finner du självklart även drömstränder och allt annat som hör Thailand till.

1.PARADIS-villa direkt på stranden i Huay Yang

Här har du ett fantastiskt strandhus med ett drömläge direkt på den milslånga stranden. En härlig villa med egen privat pool 5 meter från stranden.

Villan ligger i ett lugnt område belägen ca. 3,5 km. söder om den lilla trevliga fiskebyn Huay Yang som ligger ca. 12 mil söder om Hua Hin. Till Svenska Skolan tar det drygt 10 minuter med moped. Vi hjälper er med transfer från flygplatsen och likaså med hyra av mopeder som levereras till huset.

Här får man en fantastisk paradis tillvaro till ett mycket förmånligt pris. En villa med dess läge är mycket utöver det vanliga.

Strandvillan är trevligt inredd och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en stor och luftigt atmosfär. Villan har 3 stora sovrum med dubbelsängar och med totalt 6 ordinarie bäddar och möjlighet till 3 extrabäddar och barnsäng, 2 badrum med dusch varav ett med jacuzzi och ett separat wc samt en utedusch.

Köket är modernt och utrustat för 10 personer. Kyl, frys, diskmaskin, spis, fläkt, micro, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och mixer finns där. AC, tak och golvfläktar i alla rummen. I huset finns TV, DVD och 2 safety boxar samt en tvättmaskin Electrolux. Villan är byggd i L-form runt ute-terrassen med pool. I ett stort förråd intill huset finns en Electrolux tvättmaskin.

 

Ni sköter er själva , men om ni skulle behöva hjälp med något så kan vi lätt fixa det då vi befinner oss i byn.

Havsutsikten från takterassen är slående med fantastisk soluppgång i öst över vattnet och solnedgång över Burmabergen i väst. 

Villans totala yta inkl. Pool/terrass är ca 275 kvm. Boytan är ca 170 kvm. Takterrassen är ca. 170 kvm 

Högsäsong 1/11 - 19/4

Lågsäsong 20/4 - 31/10 

Pris: HÖG respektive. LÅG säsong i SEK.

1 vecka 8 000     /       6 000

2 veckor 15 000     /    11 000

3 veckor 21 000     /    15 000.

4 veckor 26 000     /    18 500

5 veckor 30 000     /    21 500

Tillägg 18 december - 8 januari 1 500.- SEK/ vecka

I hyran ingår Wi-fi, tvättmaskin, diskmaskin, safetyboxar, sänglinne och handdukar.

Städning var fjortonde dag. Extrastädningar kan beställas.

Tillkommer: Kostnad för elförbrukning, sluttvätt 300 bath/person och slutstädning 850 bath.

 

2 Resorter finns precis intill där man har möjlighet att utnyttja deras faciliteter. En stor pool finns vid den ena Resorten. De har varsin restaurang direkt vid beachen 25 m resp. 50 m. ifrån huset. 

4 andra restauranger i närheten. Vid huset kan ni också beställa massage, manikyr, pedikyr mm. 

bottom of page